Reese, een sterretje aan de hemel✨

78960583 572522433572635 4653777582691450880 n 300x232 - Reese, een sterretje aan de hemel✨

Reese en ik op vakantie in Frankrijk

Liefste Reese,

Je had zo een mooie uitdrukking en veel expressie in je gelaat.
Ondanks je stoere karakter zag ik diep in je ogen steeds de tederheid die je in je had. Ik zag veel vreugde en blijdschap, maar vooral de liefde die je ons dag na dag gaf.

 

Tot onze grote spijt moesten we je door een tragisch ongeluk laten gaan. Voor ons was je niet enkel een trouwe viervoeter, je maakte, samen met Nina en Penny deel uit van onze familie. Mijn liefde voor jou is zoals die voor al mijn naasten

Liefste Reese, niets was je te veel, het enige waar je niet genoeg van kreeg waren de vele knuffels die we van je kregen. We hielden zo ongelooflijk veel van je, en we zullen dit blijven doen tot in het oneindige.

We hadden net je 1e verjaardag gevierd.
Een jaar vol trouwe vriendschap, liefde, blijdschap, knuffels, spelen, wandelen, altijd samen onderweg.
Je had een levendige en vrolijke persoonlijkheid, en liet een mooie, blijvende indruk achter bij elk contact. We hebben samen een prachtige reis gemaakt, een rijk en intens leven. We hebben genoten van elk moment!

Mijn kleine prinses, je laat een leegte na, die nooit of te nimmer opgevuld kan worden. Het gevoel van gemis zal nooit meer over gaan.

Het gaat je goed daarboven, tussen de vogels en konijnen waar je, in je dromen, zo graag achter liep.

IMG 9040 300x225 - Reese, een sterretje aan de hemel✨

Rust zacht Reese
We zien je zo graag?

Reese Ninco van’t Resschebeke  *26-11-2018   †04-12-2019

1 Response

  1. Mpaul schreef:

    Reese jou eerste levensjaar kon je op geen betere plaats beleefd hebben dan in het gezin van Francoise en Raymond met je dikke vrienden Nina en Penny.
    Zij hebben intens van jou genoten maar ook omgekeerd. Je blijft in onze herinnering een ‘toppertje’ en gaan je ontzettend missen.
    Dag lieve schat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *